Muntanyes, rius i una nova incorporació al nostre equip

Després d'un descans més que merescut a les 4.000 illes del Mekong, vàrem continuar la nostra ruta per Laos en direcció al nord del país. Ens havien parlat de la ciutat de Luang Prabang i del poble de Nong Khiaw.

Durant unes 2 setmanes vem estar explorant la zona septrentional de Laos. A més, de forma força sorprenent, amb la companyia d'un noi coreà: en Jaison.
En Jaison era un noi alt i prim amb una pell perfecte. Els coreans cuiden molt la seva aparença. Òbviament aquest és el nom occidental amb el qual es presentava, ja que el seu nom coreà era força impronunciable. Viatjar amb ell va ser com tornar a Corea per uns dies. Varem compartir moltes reflexions i vem tornar a sentir el xoc cultural que existeix entre els nostres mons. Tot i així, ens varem acoplar a la perfecció.

La primera parada en les nostres peripècies amb en Jaison va ser la ciutat de Luang Prabang. Hi vam arribar en tren, en una línia fèrria construïda pels xinesos que travessa el nord del pais.

Luang Prabang era la capital reial i seu del govern de Laos fins la presa de poder per part dels comunistes del Pathet Lao el 1975. És patrimoni de la UNESCO i destaca per l'arquitectura colonial d'origen frances i la multitud de temples budistes. És una ciutat agradable i tranquila, rodejada de petites muntanyes i a la falda del riu Mekong.

A prop de la ciutat es situen unes cascades impressionants.

La segona parada, encara més al nord, va ser el poble de Nong Khiaw. 

Rodejat d'altes muntanyes, Nong Khiaw és un poble petit i remot, amb una plàcida vida local, ubicat enmig d'una natura esplèndida  i salvatge.

A les muntanyes que el rodegen es poden trobar diferents miradors que ofereixen vistes espectaculars


Després d'uns dies a Nong Khiaw, ens varem assabentar de l'existència del poble de Muang Ngoy, encara més recòndit i rural i al qual només s'hi podia accedir en barca pujant pel riu.

Varem passar dos dies a Muang Ngoy fent trekkings i disfrutant de la natura.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Kонец

La pau a les 4.000 illes del Mekong