Hauries de saber què...

Nosaltres no ens definim com a nomads. Ni com a mochileros, ni mochilocos, ni com a travellers. Tampoc com a ciutadans del món. No fem aquest viatge per a trobar-nos a nosaltres mateixos. Marxem de viatge sense saber qui som i tornarem sense saber-ho encara.

No farem recomanacions. No som ningú per recomanar res. A més, si vols fer un viatge te l'organitzes tu, no et farem la feina. Rata.

No et direm a quins restaurants menjar, ni a quins hostels dormir, ni quina assegurança contractar. A nosaltres ningú ens paga per fer promoció de res. 

Dit això, si t'interessa ens pot llegir i també comentar. I si no, doncs bon vent i barca nova. Per què? Doncs perquè no escrivim aquest blog amb ganes de transcendir ni arribar a la gent. L'escrivim perquè les nostres tietes i àvies estiguin tranquil·les. Encara es pensaran que el Martí s'ha quedat adormit a l'estació de tren de Vladivostok i ha mort de fred. O que l'Oriol ha sigut detingut per la polícia russa per intentar robar una estàtua de Stalin.

Que Déu ens empari i ens ajudi amb la repatriació...

Comentaris

  1. Menys mal que no us definiu com a 'nomads', 7 dies a Rússia i ja heu oblidat el Català? Espero que tardeu una mica més en oblidar-vos de nosaltres. hahaha

    ResponElimina
    Respostes
    1. Blai no entens res. Nomads es la típica paraula, en anglès, que utilitzaria un hipster que viatja pel món. Rata

      Elimina
  2. Les no-definicions son també definicions.

    "Què és un home revoltat? Un home que diu no"

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Muntanyes, rius i una nova incorporació al nostre equip

Kонец

La pau a les 4.000 illes del Mekong