Pròleg

Els anglesos tenen una expressió molt característica, que teòricament prové d'una antiga maldecció xinesa, la qual diu: "Tant de bo visquis temps interessants!" 

La gracia d'aquesta expresió rau en la ambigüitat del seu significat. Si algú ens desitja que visquem temps interessants, no queda clar si estem davant d'una maledicció o davant una bendició. En els temps interessants és quan passen coses, es produeixen canvis i l'ordre s'altera. 

De fet, segurament la majoria de persones prenem decisions de forma succesiva per fer la vida més previsible, i potser menys interessant. 

Per aques motiu hem escollit aquest nom per al blog. Per què esperem viure temps interessants. No només un munt de d'experiències i aventures, sinó també moltes situacions complicades i que ens poden posar al límit. 

El Martí també va proposar anomenar-lo: "La volta al món en vuitanta xupitos". Això és verídic i sé que els que el coneixeu bé no en tindreu cap dubte. Però vem decidir tirar-nos el rotllo i posar un nom en clau més conceptual. 

En fi, com sabreu el nostre viatge comença un dimecres 16 de novembre. El dissabte 12 vem fer una festa al Zoo (sí, així anomenem casa nostra, aquesta és una altra història per explicar) batint tot els records de participació. Més a baix podreu veure una foto. Podríem dir que, d'alguna manera, aquesta va ser la primera passa del nostre viatge. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Muntanyes, rius i una nova incorporació al nostre equip

Kонец

La pau a les 4.000 illes del Mekong