Quan vàrem descobrir REALMENT que era el fred

Hola amics i amigues.

En aquests moments greus us emplacem a que torneu a llegir un post que publicàrem anomenat: "Quan vàrem descobrir que era el fred". Torneu-lo a llegir per riure una miqueta de nosaltres quan parlavem de que a Moscou estàvem a - 6 graus.

El 27 de novembre vàrem arribar a Iekaterinburg, ciutat situada als Urals. Al sortir del tren el termòmetre de l'estació marcava -18. Un fred que congela. Òbviament has d'anar amb gorro i les mans a les butxaques o tapades per bons guants. No cal dir que cal portar bona jaqueta i calçat adequat. Avera, no direm que anem mal preparats, però tampoc anem sobrats!

A la ciutat de Novosibirsk (tindreu un post dedicat només a la capital de Sibèria) vàrem tornar a batre el nostre record personal amb el general hivern. Hem arribat a veure -22. De moment el record el tenim en - 26 graus. 

Una feina arriscada és sens dubte treure la mà per utilitzar el mòbil. Ja sigui per fer una foto o per buscar una localització. A més d'1 minut amb la mà fora del guà aquesta comença a fer un mal terrible. Plores.

Però no us preocupeu seguim endavant, escrivim aquests paraules des de la ciutat d'Ulan Ude on a més dels menys 20 habituals el fred pega fort (ja en parlarem més endavant). 

Havíem vingut a jugar i jugarem el partit.

Aquí unes fotos hivernals. 

Irkustk


Iekaterinburg 


Llac Baikal

Comentaris

  1. Temps interessants intensament freds

    ResponElimina
  2. Pues aquí a la vigília de Nadal ens espera temps primaveral. Ànims i abrigueu-vos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Muntanyes, rius i una nova incorporació al nostre equip

Kонец

Sobre l'idioma rus i la família disfuncional