Hanoi: l'Ignasi, el gos i una jungla feta ciutat

Hanoi, 23 d'abril. Sant Jordi en terres nostrades. Ens esperàvem 5 dies de frenesí incessant. Aquell dia arribava l'Ignasi a la ciutat per fer-nos una visita, una parada en la seva pròpia aventura laboral per Àsia. Sempre s'agraeix veure cares amigues. I més d'algú amb l'energia i el bon rotllo que despren l'Ignasi.

Hanoi és una ciutat que, a diferència d'altres que hem vist al sud-est asiàtic, no decepciona. Té un ritme accelerat, és agobiant, caòtica, però té caràcter propi. És una jungla feta ciutat.

El barri de l'Old Quarter té un punt decrèpit però és l'ànima viva de la ciutat. Un autèntic merder de terrasses, persones crits i festa a la nit, allà on tot pot passar. El French Quarter, en canvi, destaca per una arquitectura colonial elegant i pretenciosa. 

Anar a veure les titelles d'aigua. Passejar per la ciutat i fer una cervesa prop dels llacs. Esmorzar un Banh Mi (entrepà típic vietnamita) mentre prens un Cafè amb clara d'ou. Deliciós.
 
Va caldre molta birra per posar-nos al dia. Teníem molt per explicar i per fer. Durant 4 dies no vàrem parar ni un sol moment. Òbviament també vem disfrutar de la vida nocturna i inclús vem poder assistir a un concert privat a la nostra habitació de hostel.


Semblava que sobre nosaltres flotava una certa flaire de surrealisme. No sempre és té l'oportunitat de conèixer un sud-coreà comunista amb el Lenin tatuat al braç.

També vem tenir temps per fer una escapada d'un dia al Parc Nacional al costat de la ciutat de Ninh Binh. Viatge que vem fer en moto, on el Martí va tornar a mostrar les seves capacitats com a conductor. Ara, entrar i sortir de la ciutat de Hanoi va ser una mica bogeria. Els vietnamites són conductors realment temeraris.


Per últim, no podem deixar d'estar-nos de crear polèmica. Vietnam és un país famós per la seva gastronomia. Però hi ha un plat que els turistes no acostumen a provar. Nosaltres ens vem atrevir. Tenim imatges més fortes però sabem que no seran del gust de tots els públics. Us veurieu en cor de provar l'animal més fidel i al que anomenen el millor amic de l'home?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Muntanyes, rius i una nova incorporació al nostre equip

Kонец

La pau a les 4.000 illes del Mekong