Sud del Vietnam

El 12 d'abril vàrem marxar de Ho Chi Minh per seguir la nostra ruta cap al nord del Vietnam.


Els primers trams d'aquesta ruta els vàrem fer sent fidels al nostres principis. Ja ens coneixeu. Carretera i dit. El problema és que a Vietnam hi ha una alta probabilitat de que et pari una moto. Anar els dos junts ho complicava. Així que vàrem decidir sortir per separat. A la pràctica és va convertir en una cursa per veure qui arribava abans al destí. Un repte.

I sí, senyores i senyors. Com us podeu imaginar el guanyador imbatible de les dues curses que vàrem fer va ser el Martí. Tot un mestre en aquest art. Siguem sincers, ell va ser qui li va ensenyar aquesta tècnica a l'Oriol. El padawan no pot guanyar al mestre Jedai. Parlem d'una persona que va tornar del seu Erasmus a Romania fent autoestop fins a Barcelona.

Curses a part, al sud de Vietnam hi ha alguns llocs interessants per visitar. Tot i que us avancem que els plats forts estan al nord.

A la ciutat costera de Mui Ne hi ha platges i dos petits deserts de dunes bastant sorprenents.

Més al nord, es situa Da Lat. A més de 1.000 metres d'altura aquesta ciutat té un clima i una arquitectura que et transporta mentalment a Europa.

Prop de Da Lat hi ha una cascada i un roaller coaster que val la pena visitar.


Hoi An és sens dubte la ciutat més bonica de Vietnam. Disposa d'un casc antic on hi abunden cases d'estil arquitectònic xinès. Va ser un important centre de comerç durant els segles XVI i XVII amb una comunitat xinesa i japonesa important.


Per continuar el nostre periple cap al nord vàrem llogar dues motos per passar per Hai Van, un pas entre muntanyes a prop de la costa.



I per últim, la ciutat de Hue, l'antiga capital del país fins el 1945. Seu de la dinastia feudal dels Nguyen, amb nombrosos palaus reials.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Muntanyes, rius i una nova incorporació al nostre equip

Kонец

La pau a les 4.000 illes del Mekong